Maandtip februari 2018

Carnaval komt eraan! Van zaterdag 10 februari 2018 t/m dinsdag 13 februari 2018 met als motto:  “Ge motter mar op komme.”

Het feest valt vroeg dit jaar en eindigt op de Vastenavond op 13 februari. We wensen iedereen die gaat Carnavallen een mooi feest: als het weer maar droog blijft!

Met carnaval wordt er veel samen gegeten: gezellig met zijn allen bij iemand afspreken om te ontbijten, tegen de avond weer ergens aanschuiven voor de warme hap: wij hebben de grote pannen, ideaal voor soepen en stamppotten. Maar ook ovenschalen zijn een uitkomst. Ze zijn er: van klein tot echt groot!

Valentijnsdag op 14 februari valt nu samen met Aswoensdag en is toch te combineren met het verrassen van je geliefde: er zijn tal van bakblikken, springvormen, uitstekers en nog veel meer in hartvorm. Het hoeft niet altijd taart te zijn: een lekkere bouillon met uitgestoken groentenharten in allerlei kleuren is ook heel romantisch! Een stamppot (rode biet!) of een lekkere aardappelpuree past trouwens ook heel goed in een harten-springvorm. Maar ook als ontbijt een gebakken ei in een hartvorm, een hart-eivorm om een ei in te koken.. wij hebben heel veel hartverwarmende ideeën!

De 30% actie op de Creuset braadpannen loopt nog even door: dé kans om een onverslijtbare pan te kopen tegen een leuke prijs. Ook van Creuset: de zwarte en blauwe ovenschalen. Heel functioneel en ook nog eens mooi op tafel met 20%.

De asbestplaatjes op het gasfornuis zijn echt verleden tijd maar… we hebben de geëmailleerde sudderplaatjes! Toch lekker sudderen en ook langzaam garen voor € 5,75.

Koken op inductie wordt steeds populairder! Onze kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Loop eens binnen voor vrijblijvende informatie!

Ze waren een tijdje uit: onderzetters voor glazen, maar niemand zit te wachten op vochtkringen in het mooie tafelblad…., Nieuw bij ons:  glazen onderzetters met een Portugese touch:  € 2,95 per stuk. We kregen er al veel leuke reacties op!

Helaas stopt Sponshine met de productie van de pannensponzen…..er is nog een partij binnengekomen maar daarna stopt het helaas! 30 jaar hebben we de mensen hiermee blij kunnen maken!

Het duurt nog zes weken voor het Pasen is maar medio maart verzorgt Caroline van der Plas, bekend van de Kerstdiner-demonstraties, bij ons in de winkel 2 keer een Champagne-Paasbrunch demonstratie. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Over Pasen gesproken, daarover in de volgende maandtip uiteraard heel veel aandacht maar we hebben weer ruim op voorraad Delfter piep-eitjes: er klinken achtereenvolgend drie verschillende melodietjes om aan te geven dat de eieren in de pan zacht zijn, smeuïg of hard. Het werkt!!!

In februari bezoeken wij ook weer de beurs in Duitsland. U krijgt komende maand weer bericht over nieuwe kookattributen, bijzondere ontwikkelingen en leuke cadeautjes!

Wij zien u graag bij ons in de winkel! En vergeet uw VVV cadeaubonnen niet!

 

0
%d bloggers liken dit: