Producten

Bij De Kookwinkel testen we alle keukengerei ook echt zelf uit.
Hierdoor kunnen we u zelf van de beste adviezen voorzien en weten we zeker dat het gebruiksgemak van alle door ons verkochte items optimaal is. Dat geeft u namelijk een grote zekerheid dat u het gekochte keukengerei ook zeker veel zult gebruiken en niet zomaar in de kast of lade blijft liggen. Ook bij De Kookwinkel gaan we zo voor duurzaamheid!

Altijd handig

Altijd handig

Sommige keuken items zijn onmisbaar. Denk hierbij aan een vleestang, een pepermolen, een pastamaker, een Microplane rasp, borsteltjes en een bordenwarmer.

Pannen

Pannen

Bij De Kookwinkel werken wij samen met pannen fabrikanten die kiezen voor één materiaalsoort en één productieproces. Er zijn fabrikanten die pannen produceren van gietijzer, plaatstaal, (meerlagig) roestvrijstaal, gegoten aluminium, plaataluminium of keramiek. Verder stellen zij een zo compleet mogelijk assortiment samen. Natuurlijk is dat heel fijn. Echter bij De Kookwinkel zijn we van mening dat je voor verschillende kook- en bak procedés ook een andere type pan nodig hebt van een ander materiaalkeuze. Wij kunnen u hierover goed adviseren. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel voor uitgebreide uitleg hierover.

Messen en slijpservice

Messen en slijpservice

Laat u goed adviseren bij de aanschaf van een mes. U hoeft echt niet altijd direct een heel messenblok vol te kopen. Ons advies is om als eerste voor een basismes, het koksmes, te kiezen. Zo’n 80% van het snijwerk in de keuken doe je namelijk met dit mes. De Kookwinkel heeft een samenwerking met de Hollandse SlijpService. U kunt uw messen bij ons inleveren. Wij zorgen dan dat ze perfect geslepen worden en u weer een vlijmscherp mes heeft om in de keuken mee te werken. De Hollandse SlijpService komt normaliter de 2e dinsdag van de maand bij ons langs. Bel vooraf even voor de data, zodat u verzekerd bent uw mes niet te lang kwijt te zijn.

0