Maandtip april 2018

 

Pasen is nu geweest en het voorjaar gaat nu echt beginnen.

Dat betekent: Asperges!  het witte Brabantse goud dat nooit verveelt.

We hebben mooie aspergepannen van Scanpan in de actie. Geschikt voor alle warmtebronnen. Normale prijs  € 87.50  nu  voor  € 57.50.

Natuurlijk hebben wij ook handige aspergeschillers, mooie botersmelters en gezellige aspergeschalen! Want, ook het oog eet mee!

 

Een mooie gietijzeren braadpan is een must voor in de keuken. Dan komt de actie van Creuset als geroepen: gietijzeren braadpannen Ø24 cm in de kleuren rood, zwart of marseilleblauw. Nu met 30% korting.

 

Charles Viancin bekend van de handige siliconen deksels komt met een nieuwe variant…..deze is van flexibeler siliconen materiaal en heeft een rand. Je kunt daardoor de schalen met deksel ook beter stapelen. Handig! En in nieuwe kleuren! Wij zijn enthousiast! Zodra ze er zijn zetten we het meteen op Facebook!

 

Ook nieuw in het assortiment zijn de schorten van Buurman en Buurman! We hebben al een paar kinderen heel gelukkig mogen maken! In 2 maten, dus voor jong en oud!  Ajeto! Voor €15,95 heb je zo een origineel kraamcadeau!

 

Nog een nieuw artikel….de dripline….een handig uitschijfbaar rekje die je over de spoelbak kunt leggen en zo het vaatdoekje of borstel netjes kunt laten drogen. Maar ook handig voor drogen van deksels of als schalenonderzetter!

 

Het belooft nu echt mooi weer te gaan worden met jonge voorjaarsgroenten en vers fruit… We hebben gezellige fruittesten besteld en denken ook aan het komende BBQ seizoen: wij verkopen digitale  thermometers, flexibele spiezen, BBQ kookboeken en handige cederhouten rookplankjes! En niet te vergeten voor de Pulled Pork liefhebbers: siliconen ovenwanten. Geknoeid met de marinade? Je spoelt het zo af onder de kraan……..

 

En…. houd Facebook in de gaten: zaterdag 21 april hebben we weer een demo met de veelzijdige Cookexpert!

 

Onze boekentips:

Net uit: van Hiljo Hillebrand. De Broodbijbel. Van Allinson tot zuurdesembrood. Een uitgave van Carrera culinair. Isbn 9789048834839 Prijs € 29,99.

Nieuw deel in deze fijne basis-serie waarin eerder de Groentenbijbel, de Vleesbijbel, de Visbijbel en nog veel meer verschenen. Nu alle ins en outs over broodbakken. Overzichtelijk, veel informatie, handige baktips, stevige uitvoering.

 

En ook: Instock cooking. isbn978904521594  Prijs € 19,99.  Het boek is al weer even op de markt maar nog steeds erg aktueel: er wordt nog steeds veel eten weggegooid want: te veel ingekocht, toch andere plannen en ja, wat dan??

Dit boek geeft veel informatie over bewaren, verwerken, conserveren en echt handige tips met keukentechnieken en recepten.

 

Ook in Mei gaat er weer veel gebeuren Wij houden u op de hoogte!

Tip voor de mei-agenda:

Op vrijdagavond 25 mei is er een kookdemo met Marion Pluimes in onze winkel. Zij geeft veel informatie, weetjes en tips over vegetarisch en veganistische zaken!  Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

 

0
%d bloggers liken dit: