Maandtip april 2019

We besteedden er vorig maand al aandacht aan: Pasen valt op zondag 21 april. Traditiegetrouw lekker samen ontbijten met het gezin, de familie of de vriendenkring. Dan maakt een mooi gedekte Paastafel het allemaal extra feestelijk.
Voor die Paastafel hebben we eierdopjes in alle soorten en kleuren, veel mooie, handgemaakte eierlepels in allerlei kleuren, en grappige eierwarmers gemaakt door Peruaanse vrouwen.
Een ei pocheren is geen uitdaging meer. wij hebben veel keuze in allerlei mogelijkheden!
Wij verkopen ze nog steeds: de mooie houten botervormen om zelf echte boterlammetjes te maken (een aankoop voor jarenlang plezier). We hebben uitsteekvormpjes, ei-bakringen en nog veel meer mogelijkheden om Pasen in huis te halen. Kom maar kijken!

Om helemaal in de Paassfeer te komen verkopen we nu leuke schorten met kip-en vogelmotieven.

Wie op Pasen niet zo vroeg actief wil worden kan ook een Paas-koffietafel organiseren met lekker gebak.We hebben ons assortiment siliconen bakvormen nu uitgebreid met mooi gedetailleerde roos en roosvormpjes. We zijn ook blij dat de verstelbare minislof na heel veel vraag nu eindelijk weer
verkrijgbaar is!
Denk ook aan een mooie Paastulband, een Paaslammetje; er is keuze genoeg in bakvormen.

Net binnen zijn de chocoladevormen van Mastrad. maak nu zelf je eigen kip, ei of haas van chocolade! In de verpakking zitten meerdere vormen in de maten van klein naar groot.
Laat ons in de winkel je eigen creatie zien! Wie weet: verdien je je eigen aankoopbedrag terug!

Creuset heeft een mooie actie: 30% korting op de gietijzeren braadpannen van 20 cm. doorsnede. Dit formaat kun je natuurlijk ook als fonduepannetje gebruiken.
Wat krijgen wij trouwens veel enthousiaste reacties op de nieuwe grillplaat van Creuset: grillen op de linkerkant van de plaat….   je schuift het naar rechts en krijgt zo heel simpel het mooie visgraatmotief! Wij verkopen ook losse rechauds.

De serveerplanken worden weer aangevuld. met grappige teksten als: borrelplank, tapas- of hapjesplank. we hebben ze in drie verschillende maten, ze zijn ook ideaal voor de barbecue.

Plastic rietjes…. liever niet! Wij heel veel soorten rvs-rietjes, recht en gebogen. en we verkopen rietjes met een handige keukenrager om ze ook weer schoon te maken!
27 april is het Koningsdag. Maak je eigen feest en bak een oranjekoek, wij hebben kroon-uitstekers voor koekjes of voor broodcanapeetjes.

Het voorjaar is trouwens ook een goede tijd om in de keuken eens rond te kijken. wat zouden we willen veranderen? wat hebben we eigenlijk vaak nodig en wat niet? Kom kijken en ideeën opdoen in onze winkel. Wij adviseren u graag.

Onze boekentip van de maand:
Anja Dunk. Strudel & knödel. de moderne Duitse keuken. Uitgegeven bij Nijgh & Van Ditmar. De prijs voor dit mooi uitgegeven boek met  afwasbare kaft is €32,50 euro. Een leuk, heel praktisch geschreven kookboek met zeer uitvoerbare gerechten die erg goed uitpakken!

Agenda:

5-7 april het 2e Hop on hop off festival in Breda op het terrein van de ijsbaan aan de Terheijdenseweg. Het is het grootste semi-overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival in de Benelux. Gratis toegang.

21 april Pasen

27 april Koningsdag.

Wij accepteren VVV bonnen!

0
%d bloggers liken dit: