Maandtip juli/augustus 2019

Maandtip juli/augustus 2019.

De vakantietijd gaat weer beginnen en we hopen allemaal op heerlijk weer en een onbezorgde [vakantie]tijd.

O zo handig  om mee te nemen zijn de èchte espresso-potjes van Bialetti in de serie Moka Express. Prima voor in de camper, in de tent of op de boot: altijd verzekerd van heerlijke espressokoffie!  Ze zijn er in aluminium en roestvrij staal. Wij hebben ze in vier maten standaard op voorraad!

Ook handig, thuis èn op reis: het Opinel zakmes, een klassieker. We hebben o.a. het zakmes Opinel 08 met een lemmet van koolstofstaal dat veel langer scherp blijft met houten heft. Het koolstof lemmet heeft een lengte van 8,5 cm.

Juli en Augustus zijn nu net de maanden waarin er volop heerlijk rijp fruit te krijgen is. Wij verkopen leuke fruittesten om al dat gewassen fruit goed uit te laten lekken, er zijn kersenontpitters, natuurlijk ook slacentrifuges en… denk ook aan de roestvrijstalen sappannen, geschikt voor alle warmtebronnen!

Warm weer  =  veel drinken! Dat gaat automatisch goed met zo’n handige glazen sapdispenser. Doe daar eens decoratief pepermuntkruid in of schijfjes citroen. Heerlijk verfrissend!

Plastic rietjes…. Ze gaan eruit want, het is slecht voor ons milieu. Wij verkopen goede alternatieven: rietjes in roestvrij staal of van siliconen. Ook zijn er glazen rietjes. We hebben rechte en gebogen rietjes en… extra brede, geschikt voor smoothies.

Typisch Nederlands zijn de kaasschaaf, de flessentrekker en de poffertjesplaat. Wij verkopen ze veel aan toeristen maar natuurlijk ook aan onze Nederlandse klanten en… alles is ruim op voorraad!

Het mosselseizoen gaat ook weer beginnen! We hebben mosselpannen, mooie mosselborden en ook dat leuke mosselbestek in zilvertin. Een feest op tafel!

Wij zien u graag in onze winkel, ook in de vakantietijd! Wij accepteren VVV bonnen.

 

0
%d bloggers liken dit: