Maandtip september 2019

Ook aan prachtige, warme zomers komt een einde: het is ’s morgens al wat mistig, het wordt wat later licht en vroeger donker, op de markt zijn de pruimen en nieuwe appels volop in de aanbieding en de pompoenen stapelen zich op. We gaan genieten van de herfst!

Daar horen natuurlijk noten bij. Notenkrakers….wij hebben de goede zodat het velletje van je hand er niet tussen komt bij het kraken en… met deze notenkraker kun je prima Champagneflsesen openen!

Maakt je zelf jam? Vergeet onze jamtrechter niet! Echt heel handig en ook nog eens multifunctioneel: je kunt er ook voorraadpotten mee vullen zonder morsen.

Het mosselseizoen is weer volop aan de gang! Mosselen eten wordt een nog groter genoegen met onze prachtige zilvertinnen mosselschelpen. U pakt er elke mossel zo mee uit de schelp. Ze zitten per twee verpakt in een heel chique zwarte doosje. Juwelen uit zee!

Iedereen heeft wel eens bij iets heerlijks gevraagd: “mag ik het recept”? en een trotse thuiskok geeft dat dan graag. Maar vaak raakt zo’n velletje kwijt tussen de losse papiertjes en.. weg recept!

Nu is bij ons verkrijgbaar het invulboekje:  “Mag ik het recept?”  Ideaal om persoonlijke en unieke recepten te verzamelen. Er staan al een paar andere recepten in. Het is een erg leuk cadeautje voor € 12.50.

Voor al die mensen die in Frankrijk in de buurt van Bordeaux zijn geweest en daar de regionale specialiteit canelés hebben gegeten, (een heerlijk gebakje waarvan het deeg wordt gemaakt met eieren, suiker, melk, boter en bloem en op smaak gebracht met rum en vanille). Maar… hoe maak je die? De originele, koperen vormpjes zijn hier niet verkrijgbaar.

Gelukkig hebben wij nu siliconen canelés-vormen in 2 maten. Recepten zijn zo te lezen via internet!

Zomer, herfst of winter: borrelen blijft!  We hebben weer mooie olijfhouten planken en lange borrel- en tapasplanken. Uw heerlijke hapjes worden zo aantrekkelijk en, onweerstaanbaar!  gepresenteerd.

Ook de krant besteedde er laatst aandacht aan:  de adapter……veel mensen kennen het nog niet…..een tussenplaat waardoor u juist wel op Inductie net die ene niet magnetische pan of tagine kunt gebruiken.

De Magimix blender actie loopt nu door:  de prijs gaat  nu van € 199 voor €179.  Heerlijke smoothies, fantastische, gladde soepen of een volmaakte mayonaise. Lekker koken kost zo geen enkele moeite meer!

Veel mensen met schoolgaande jeugd kiezen voor een blender to go….Zo krijg je toch je fruit naar binnen en.. zonder protesten want: hééérlijk!

Wij zijn u graag terug in onze winkel. Wij accepteren graag VVV bonnen

0
%d bloggers liken dit: