Maandtip november 2019

We gaan naar het einde van het jaar, de drukke tijd van Sinterklaas, Kerstmis en de Jaarwisseling. Voorlopig doen we het nog eventjes rustig aan en dan noodt het herfstige weer tot het maken van lekkere stoofpotten.
Daarom: had u altijd al die mooie Creuset pan willen hebben? Ze zijn in de actie met 30% korting. Geschikt voor alle warmtebronnen en zeker ook voor in de oven.

Voorbereiding is in de keuken dé manier om niet alleen heel lekker maar ook efficiënt te koken.
Nog steeds is er de aanbieding in Benriner mandolines van €49,95 voor €39,50.
Het Japanse Benriner is een bekende naam als het om mandolines draait. Sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw is er ervaring opgebouwd, eerst in houten mandolines  en sinds 1969 kunststof mandolines.  Die werden direct populair voor gebruik in huis. De Benriner-mandoline nog altijd zeer herkenbaar. Het sterke design is in de loop der jaren nauwelijks aangepast. Wat goed is blijft immers goed!

Op 11 november is het St. Maarten. Een mooie aanleiding om die dag wafels en/of pannenkoeken of poffertjes te eten. We hebben er alles voor: koekenpannen, wafelijzers en poffertjespannen!

16 november wordt Sinterklaas in Nederland verwacht. Nog steeds zijn die mooie houten speculaasplanken en rollers bij ons op voorraad. Zeker ook heel leuk om samen met de (klein)kinderen zelf speculaas te gaan bakken! Moeilijk is het niet!

Sint en zijn Pieten kunnen bij ons trouwens ook leuke kadootjes voor in de schoen vinden zoals:
–        3 delige avocadosnijder (halveren, pit verwijderen en de plakjes) van Oxo nu van € 9.95 voor  € 6.95
–        een theetulp: een grappig thee-ei.. de tulp steekt uit boven je glas of theemok.
–        rookplankjes voor het roken van vlees, vis of groenten, knoflookbeugel en nog veel meer……..

Met het oog op Kerst zijn de bakvormen al binnen: we hebben kerststerren, kerstbomen en ook vormen voor de overheerlijke Italiaanse Panettone, het Italiaanse luxebrood of cake met vruchten. Van oorsprong komt het uit Milaan en wordt vooral rond Kerstmis gegeten.
Voor overheerlijke kerstkoekjes hebben we natuurlijk genoeg uitstekers…..en niet alleen hebben we metalen bakvormen maar ook van papier!

De demonstraties voor het Kerstmenu worden gegeven op woe 20 nov – vrij 22 nov – wo 27 nov – vrij 29 nov.  aanvang 18:30 uur en ook op Zon 24 nov. aanvang 12:00 uur.
Prijs: € 59.50

Let op:  tot het einde van het jaar zijn we iedere zondag open!!!

 

0
%d bloggers liken dit: