Maandtip Januari 2020

Wij wensen alle kookliefhebbers, keukenprinsen en-prinsessen een heerlijk 2020 toe met veel kookinspiratie!! Mag het u allemaal goed gaan smaken dit jaar.

Januari is natuurlijke de maand van de goede voornemens maar ook de maand van: “even gewoon” doen.
Dan is simpel koken met verse producten lekker en gezond!

Al is de kou er nu nog niet “echt”, januari en februari zijn toch wintermaanden wanneer stoof- en stamppotten en verwarmende maaktijdsoepen er altijd goed ingaan. Daarvoor zijn er flinke pannen nodig. Het wordt trouwens ook weer Carnaval!!!
Wij verkopen fijne grote soeppannen: niet alleen voor erwtensoep maar voor veel andere lekkere maaltijdsoepen. Heerlijk met een knapperig stuk brood!
En natuurlijk zijn die pannen ook fijn voor stamppotten!

Kijk ook eens naar onze braadpannen, goed materiaal waarin het heerlijk stoven en sudderen is! In januari geven we nog 30% korting op de braadpannen van Le Creuset en.. 25% korting op de Forge crèpes/flensjespannen van Ø 24 cm en Ø28 cm.
Ook de braadslede-actie van Scanpan loopt nog door: nu is de pan van € 119,– maar liefst € 40,– goedkoper! Nu voor € 79,–!

Veel goede voornemens zijn er in het nieuwe jaar om nu de alcohol te laten staan, minder vlees te eten, en veel meer groenten en fruit… dat is niet alleen gezonder maar ook prettiger voor de lijn!
Daarom: een blijvend succes is de spiraalsnijder voor groenten, waarmee u spaghetti van courgettes maakt en van wortels, courgettes, pastinaken enz.  Ook voor “moeilijke” groenteneters (wie kent ze niet?) kan groenten in spiraalvorm wonderen doen!
Behalve rauw, kan groentespaghetti natuurlijk kort even geblancheerd worden voor in een salade, of gefrituurd, of snel gewokt: de mogelijkheden met deze spiraalsnijder lijken bijna eindeloos.
Verder hebben we natuurlijk de groentemandolines met nóg meer mogelijkheden!

Jammer genoeg stopt Wusthof met de Culinar serie: de gesmede messen met een geheel rvs uiterlijk. Wij geven nu 25% korting op deze serie messen.

Ook gelden tot 23 januari nog de aantrekkelijke acties van Magimix. Bij een 4200Xl foodprocessor krijgt u een spiraalsnijder ter waarden van € 149,– thuis gestuurd!  En.. bij de Magimix blender ook na aankoop een handige glazen mengbeker van  € 50,– thuisbezorgd. Die is ideaal voor kleine dipsauzen, voor kruiden en om cruesli fijn te hakken.

Een mooi (december) cadeau is nooit weg!   Wij accepteren de VVV cadeaukaart, zowel de giftcard als de papieren bonnen.

Vooruitblik: het Bredase Carnaval met als motto: “Draoj’ut is om” begint officieel op 22 februari. Tot die tijd kunnen alle goede voornemens werkelijkheid worden!

Wij zien u graag in onze winkel!

0
%d bloggers liken dit: