Maandtip juni 2020.

Corona bepaalt voor de meesten van ons nog steeds het dagelijkse doen en laten. Er wordt meer en uitgebreider thuis gekookt, vaak tot groot genoegen van iedereen die ook aan tafel zit!  Gezien de enorme bergen spullen bij recyclingbedrijven en rommelmarkten wordt er driftig opgeruimd en gesaneerd. Dat biedt dus ruimte voor goed, functioneel keukengerei wat lekker werkt en lang meegaat! Daarvoor zijn wij er en.. wij bieden ook nog goed advies uit de praktijk! 

De Culinaire agenda blijft nog even leeg. Wat wel kan is er zelf uitgaan op de fiets. Lekker even weg, beweging en… heerlijke produkten kopen zo van het land! Het seizoensaanbod in groenten en fruit is, mede dankzij het prachtige weer enorm: deze maand tot 24 juni nog verse asperges, dan is het echt voorbij. Maar.. er zijn ook verse erwtjes en kapucijners op de dagmarkten. De jonge tuinbonen komen er aan, allerlei soorten sla, krieltjes… te veel om op te noemen. Wat het fruit betreft: de aardbeien, abrikozen, de nieuwe perziken het kan niet op! Wij hebben leuke fruittests, handige fruitmesjes, mooi gedecoreerde schalen: kom maar eens kijken!

De oesterhandschoenen zijn in prijs verlaagd! Geen € 135,00 maar nu voor        € 119,00 zo’n veilige handschoen die echt beschermt! Dan kan die handige oesterbreker er vast nog bij ..

Deze maand:
Messen. Wusthof heeft een fijne actie: bij aanschaf van een Wusthof koksmes van 20cm. uit de Classic serie, krijg je gratis een messenblok ter waarde van € 60,00. Een prachtige manier om je messen veilig op te bergen en/of te sparen voor meer! Deze messenblokken zijn er zowel in blank als in donkerbruin beukenhout. 

Messen slijpen: wij zijn een samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice als dealer/servicepunt. Breng bij ons uw keuken- en tafelmessen en scharen om deze te laten slijpen.
Begonnen in 1795 als Slijperij Passieux is de Hollandse Slijpservice nu een bedrijf dat eeuwenlange ervaring koppelt aan de nieuwste slijptechnieken. Elke maand komt de slijper de messen ophalen –  en de volgende dag liggen ze bij ons klaar: vlijmscherp geslepen!  En niet alleen voor messen en scharen, ook voor grasmaaiers en tondeuses! Met duidelijke prijspopgave.

Extra: bij aankoop van de befaamde Karmelsnijplank doen wij de slijpbeurt van je koksmes cadeau. Zo begin je met een schone lei.!Op zondag 21 juni is het Vaderdag. We hebben: mooie kurkentrekkers, sommeliermessen en… een aantrekkelijke aanbieding van het Creusetmodel met hefboom: de zg. Screwpull-kurkentrekker: nu van € 99,00 voor € 85,00

Vaders in de keuken, vaders achter de barbecue: we hebben stoere schorten: leren, effen of met een barbecueprint… kom maar eens kijken!

Wij accepteren VVV-bonnen.  Wij blijven open, behalve de koopavond, op de reguliere openingstijden.

In www.onlinepakhuis.nl zijn veel producten te vinden. Klanten kunnen altijd opbellen of naar ons mailen: wij sturen het op. We hanteren natuurlijk! de 1,5 meter afstand. Blijf allemaal gezond!.

 

0
%d bloggers liken dit: