Maandtip november 2020

Het is herfst, de bladeren kleuren overal prachtig (voor zover ze nog aan bomen en struiken hangen) en we gaan ons voorbereiden op de laatste maanden van het jaar 2020. Dit jaar is anders dan alle anderen: we moeten ons aanpassen aan strikte regels en dat betekent: kleine gezelschappen thuis. Grote, gezellige kerstdiners met de hele familie- of vriendenkring gaan dit jaar niet door. Maar…. We passen ons aan en zoeken creatief naar andere mogelijkheden. Wij willen graag met u meedenken!

In elk geval zijn wij tot het einde van het jaar ALLE zondagen geopend!

Ook Sinterklaas leeft nog in onzekerheid en met hem alle grote en kleine kinderen! Wij hebben alle vertrouwen in de Sint
We hebben prachtige, handgestoken speculaasplanken met allerlei vormen voor de echte eigengebakken speculaas! Bij drogisterij Lamers, schuin tegenover ons in de Veemarktstraat zijn de echte speculaaskruiden op voorraad!

Dit is ook de tijd van lekkere stoofpotten. Op de Creuset braadpannen nu een korting van 30% – dat geldt voor alle maten! We hebben ze in veel kleuren maar blijven fan van zwart gietijzer. Kom naar de winkel en.. we vertellen u waarom!

Peugeot de peper- en zoutmolens met levenslange garantie. Nu een set voor maar € 34,95, normaal betaalt u dit voor één molen!

We zijn ook enthousiast over de spatels uit één stuk van Tools2Cook… hier is duidelijk over nagedacht! Nylon gereedschap kan toch soms krassen in de pan geven. Deze mooie siliconen spatels, (wok)lepels… glijden zó over de panbodem! En… ook belangrijk: ze liggen echt prettig in de hand.

Voor een mooie tafel: nieuw in ons assortiment: het Portugese aardewerk van Tudo Taste. Van kleine botervlootjes tot fijne saladeschalen, leuke kleine schaaltjes voor mooie olijfolie, dips, sausjes en nog veel meer. Alles combineert met elkaar!

We hebben ook een aanvulling op ons mooie Zeeuwse mosselbestek! Nu ook een mosselschep. Gemaakt uit hetzelfde mooie zilvertin.
Ook deze mosselschep zit in een prachtige geschenkverpakking! Daar houdt Sinterklaas van!

Deze maanden zijn de echte kookmaanden. Scherpe messen maken het werken gemakkelijk. Lever uw messen in vóór dinsdag 10 november – u krijgt ze woensdag vlijmscherp terug. Er zitten pleisters bij  ?

Wij zien u graag in onze inspirerende kookwinkel!
n.b. Wij accepteren VVV bonnen.  Onze openingstijden zijn als vanouds, ook op zondag!

 

0
%d bloggers liken dit: