Maandtip januari 2021

Allereerst wensen wij van de Kookwinkel iedereen een voorspoedig 2021 waarin we hopen over enige tijd weer ons “normale” ritme  kunnen aanhouden. Mag het u allemaal goed gaan smaken dit jaar.

De winkel is dus nog gesloten maar… we blijven telefonisch wel bereikbaar volgens de “normale” openingstijden.   bel 076-5210054

Ook kan iedereen vragen stellen over onze artikelen en anderszins. Ga je over van gas naar inductie en heb je een vraag over pannen….bel ons!  of,

stuur de mail naar:   yvette@dekookwinkel.com  Deze zullen we zo snel mogelijk beantwoorden!

Tenslotte blijven mensen ook nog steeds jarig….maak dan uw wensen kenbaar.

Onze webshop wordt telkens aangevuld met nieuwe artikelen maar natuurlijk kunnen ook cadeaubonnen (onbeperkt geldig!) bij ons besteld worden. Wij pakken graag de cadeautjes leuk in en bezorgen het in Breda.

Velen zijn nu overdag thuis en er wordt vaker zelf gekookt. Januari is natuurlijk de maand van: “even gewoon” doen waarin velen afzien van alcohol en wat simpeler en bewuster gaan koken. Dan is koken met verse produkten lekker en gezond!  En het is ook het seizoen voor stamppotten en eenpansgerechten met die lekkere verse groenten, zelf gesneden en bereid.

Handig is en blijft is de spiraalsnijder voor groenten, waarmee u spaghetti van courgettes maakt en van wortels, courgettes, pastinaken enz.  Ook voor “moeilijke” groenteneters (wie kent ze niet?) kan groenten in spiraalvorm wonderen doen!

Behalve rauw, kan groentespaghetti natuurlijk kort even geblancheerd worden voor in een salade, of gefrituurd, of snel gewokt: de mogelijkheden met deze spiraalsnijder lijken bijna eindeloos.

Verder hebben we natuurlijk de Benriner groentemandolines met nóg meer mogelijkheden en in de actie van €62,50 voor €39,50!

Kortom: we zijn en blijven bereikbaar. Bel of mail ons. We hopen allemaal zo snel mogelijk weer open te kunnen, dat is het allermooiste vooruitzicht.

0
%d bloggers liken dit: