Maandtip februari 2021

We wachten af wat er beslist gaat worden: tot zo lang is onze winkel dus nog gesloten maar… we zijn telefonisch bereikbaar: 076-5210054 op de “normale” openingstijden.
Ook kan iedereen vragen stellen over onze artikelen en anderszins. Ga je over van gas naar inductie en heb je een vraag over pannen….bel ons!  of, stuur een mail naar:   yvette@dekookwinkel.com   die wordt door ons zo snel mogelijk beantwoord!

Onze webshop wordt telkens aangevuld met nieuwe artikelen ook voor cadeautjes, die pakken wij graag leuk in en bezorgen het in Breda.

Natuurlijk kunnen ook cadeaubonnen (onbeperkt geldig!) bij ons besteld worden.

Op 14 februari is het Valentijnsdag, een prima gelegenheid om “hartelijk” uit te pakken, ook samen met de kinderen..
Liefde gaat door de maag: koekjes bakken bijvoorbeeld: we hebben uitstekers in allerlei soorten, bak een hele trommel vol harten! Maar die uitstekers zijn ook bruikbaar om brood uit steken voor fantastische canapé’s, om allerlei wortelgroenten in hartvorm uit te steken (denk eens aan rode biet). Verder verkopen wij ei-bakvormpjes voor een fijn ontbijtje, springvormen in hartvorm en ook schattige houten lepels met een hart?uitsparing. Net binnen….mooie aardewerk harten van Le Creuset voor een souffle, crème brulee of heerlijke moelleux, geschikt voor oven, magnetron en diepvries en natuurlijk in de kleur rood.

Het Bredase Carnaval gaat er dus niet van komen. Maar een lekkere winterse wandeling zorgt natuurlijk wel voor extra beweging. Dan is er niets heerlijkers dan te weten dat er thuis een flinke pan soep klaar staat om te worden opgewarmd. Wij hebben ze, die pannen, trouwens ook heel geschikt voor het maken van een lekkere stamppot.

Of, een heerlijke quiche of hartige taart: in de aanbieding hebben we nu de 28cm aardewerken quiche/taartvorm van Creuset van €45,00 voor €32,50 en verkrijgbaar in rood en oranje.

Ook al is de winkel dicht: we zijn iedere dag bereikbaar voor vragen en bezorging….grijp je mis wat betreft de grote pan voor erwtensoep of wil je graag met z’n tweetjes fonduen we helpen u graag.

Altijd leuk om aandacht te geven aan nieuwe artikelen….Creuset introduceert de handige metalen drinkfles! 4 uur warm en 8 uur koud. De flessen zitten in een mooie geschenkenverpakking, dus ideaal als cadeau.

Wij hebben ook nog prima heupflacons, lekker handig bij een koude wandeling!

Dinsdag 9 februari komt de messenslijper weer! Zeker nu het voorjaar eraan komt moet misschien ook net die snoeischaar worden geslepen. Lever de messen uiterlijk maandag 8 februari in en je hebt ze woensdag 10 februari weer vlijmscherp terug. En vergeet ook de tafel- en zakmessen niet.

Kortom: we zijn en blijven bereikbaar. Bel of mail ons. We hopen allemaal zo snel mogelijk weer open te kunnen, dat is het allermooiste vooruitzicht.

0
%d bloggers liken dit: