Maandtip maart 2021

Goed nieuws! Vanaf woensdag 3 maart mogen wij steeds een beperkt aantal klanten in de winkel ontvangen via Click & Collect. Maximaal twee bezoekers tegelijk en maximaal zes per uur. Elke bezoeker moet minimaal 10 minuten in de winkel blijven. Dat laatste is bij ons geen probleem: ons assortiment is erg gevarieerd! 🙂

U kunt ons bellen 0765210054 of mailen: yvette@dekookwinkel.com en helpen u graag.

Maart is de lentemaand en nu krokussen, narcissen en sneeuwklokjes overal opduiken wordt Ă©Ă©n ding duidelijk: het voorjaar gaat gewoon beginnen!

Op de weekmarkten zijn de eerste primeurgroenten al te krijgen zoals bosjes verse raapstelen. Je kunt er een frisse salade mee maken of met fijn gesneden raapstelen een smeuĂŻg stamppotje maken. Heerlijk en prima tegen een opkomende voorjaarsmoeheid!

Het duurt nu niet lang meer: zondag 4 april is het Pasen en wij kijken dus vooruit. Neem ook even de tijd om thuis eens te kijken of er nieuwe, frisse  Paasaccessoires nodig zijn.

Voor Pasen denken we natuurlijk eerst aan het thema Ei.
Wij verkopen ze nog steeds, die schattige en o zo decoratieve eierwarmers in de vorm van schaapjes, kipjes, kuikentjes. Uw paaseitjes blijven warm in de eierdop, ze zijn allemaal Faitrade en gemaakt door dames in Peru.

Eieren bakken, koken en…. pocheren. Dat laatste lijkt moeilijk maar valt reuze mee. Want.. wij verkopen metalen bakjes waarin uw rauwe eitje fijn in kokend water al drijvend wordt gepocheerd.
We hebben ook zakjes voor eenmalig gebruik zo open te scheuren of, een pocheerpan met inzetbakjes. De keuze is reuze!

Flensjes zijn en blijven lekker. Er is nu een actie met de crèpes-pan van Le Creuset Forgee. Ze zijn er in de maten ? 28 cm. van € 115,00 voor € 82,50 en in de maat ? 24 cm. van € 105,00 nu voor € 75,00.

Magimix heeft net een leuk Brood- en Banketboek uitgebracht met 70 fantastische recepten. Zo kun je nog veel meer doen met deze foodprocessor. Met allerlei broodrecepten tot verschillende soorten deeg; voor diverse pizza’s, allerlei soezen, heel veel koekjes…. Dit heerlijke boek kost € 25,00. Bakken blijft populair!

Nog steeds cadeaubonnen uit uw Kerstpakket niet verzilverd? Naast de bekende cadeaubonnen en  VVV-bonnen accepteert de Kookwinkel nu ook Bredase cadeaubonnen: wij steunen natuurlijk graag de actie Koop Lokaal!!!

In maart komt de messenslijper weer! Zeker nu het voorjaar eraan komt moet misschien ook net die snoeizaag ook eens geslepen worden. Lever de messen uiterlijk maandag 8 maart in en je hebt ze woensdag 10 maart weer vlijmscherp terug. En.. vergeet ook de tafelmessen niet!

Wij zien u graag weer terug in onze winkel!

0
%d bloggers liken dit: