Maandtip mei 2021

Zondag 9 mei is het Moederdag! De meeste basisschoolleerlingen van de lagere groepen zijn al heel druk bezig met hun eigengemaakte cadeautje. Maar er zijn vast nog meer leuke dingen voor mama te bedenken! Terug in ons assortiment zijn de handige Mepal kruidenpotten waardoor je je kruidenplanten veel langer goed kunt houden. Voor €10 een enkele pot of €15 voor een dubbele kruidenpot heb je een handig en duurzaam cadeautje! En… van verse kruiden heb je nooit genoeg!

Als het weer lekker zonnig en warm wordt komen ook de vliegen, wespen en bijen op bezoek. Daarom: onze vliegenkappen. Ze zijn zo leuk! Met handgeborduurde bloemen, bijtjes en kersen. Zo blijft buiten eten gezellig!

Magimix heeft nog steeds aantrekkelijke aanbieding: bij aanschaf van een blender krijg je 2 blendcups thuisgestuurd…zo maak je je smoothie in de cup die je heel eenvoudig mee kunt nemen naar school, werk of sporten.

In Mei zijn er volop primeurgroenten. Daarmee is zoveel te doen: stomen, kort wokken, rauw: we laten u graag alle mogelijkheden zien: de Spirelli snijders om spaghetti van groente te draaien, woks en stoompannen, prachtige saladeschalen en nog veel en veel meer!

Maar ook…. bij aanschaf van de  4200xl van Magimix krijg je een Spiralkit ter waarde van €125,00 cadeau.  Die is echt ideaal om zo nog meer de benodigde hoeveelheid groentena dagelijks binnen te krijgen. Groenten snijden, raspen, schaven… het worden werkjes van niks!
Bij de  aanschaf van een 3200xl foodprocesor van Magimix krijg je als welkomstcadeau een Emile Henry pizzasteen ter waarde van €75,00

Aardbeien zijn er nu ook weer volop. We hebben er mooie, decoratieve fruittesten voor, handige aardbei-ontkroners, suikerstrooiers enz.

Tot 24 juni is het asperges-tijd en kan er van dit witte goud genoten worden.
Kijk eens naar een aspergekweker bij u in de buurt. Vers gestoken zijn ze het allerlekkerst!
We verkopen prachtige asperge-schalen maar ook allerlei fijne accessoires als boterpannetjes. Vergeet ook vooral niet zo’n handige schiller van Oxo om behendig de asperges te schillen.

Onze mei-agenda:

Donderdag 13 mei Hemelvaart.  We zijn geopend van 13:00 tot 17:00u.
Ook dit jaar is er deze week geen jazzfestival!

Naast de bekende cadeaubonnen en  VVV-bonnen accepteert de Kookwinkel nu ook Bredase cadeaubonnen: wij steunen natuurlijk graag de actie Koop Lokaal!!!

Onze messenslijpservice:

Dinsdagochtend 11 mei komt Rob de messenslijper van Hollandse Slijpservice weer het slijpwerk ophalen. Denk ook aan uw heggenscharen, tafelbestek en steakmessen nu het barbecue seizoen er weer aan komt.

Lever uw messen uiterlijk maandag 10 mei in!

 

0
%d bloggers liken dit: