Maandtip juni 2021

Eindelijk! het begint nu warmer te worden en dan begint ook het grote fruitseizoen!   Fruittesten die zo vrolijk staan op een mooi gedekte tafel of gewoon op het aanrecht, meikersen =  kersenontpitters en jamtrechters voor wie zelf jam en compote’s gaat maken. Niet moeilijk, niet tijdrovend maar wel heel dankbaar werk. We hebben alles nu ruim op voorraad!

De zomer komt eraan….. tijd om heerlijk in de tuin of op het balkon te genieten van een aperitiefje! We hebben weer die handige whiskey-steentjes om je drank te koelen en niet te verdunnen!

Buiten eten, lekker de BBQ aan en dan denken wij ook aan fijne, duurzame peper- en zoutmolens. Altijd al die mooie Peugeot pepermolen willen hebben? Nu in de actie: een donkerhouten Peugeot pepermolen voor € 25,00!  en… als er iets duurzaam is, is het wel Peugeot peper- of zoutmolen door het gesmede maalmechanisme.

Wusthof heeft een mooie actie in de messen…in de Classic serie geldt een fijne korting op een cadeauset…gesmede koksmes 20cm, officemes 10 cm en een slijper nu van €179 voor €129!

Of….  een Aziatisch koksmes 14 cm van €89.95 voor € 49.95! Ideaal voor hakwerk! lekkere salades en groentegerechten zijn nu zo gemaakt!

Vaderdag komt er heel snel aan: 20 juni! ook voor kleine portemoneetjes hebben wij nog leuke cadeautjes voor papa!

Op 7 juni komt de slijper weer het slijpwerk ophalen! Lever het op tijd in en woensdag 9 juni in de namiddag ligt het klaar!
Vergeet ook niet uw tuinscharen, tafelbestek en scharen.

11 juni begint het EK Voetbal. Voor de fans hebben we nog een taartvorm in voetbalvorm!

Naast de bekende cadeaubonnen en  VVV-bonnen accepteert de Kookwinkel nu ook Bredase cadeaubonnen: wij steunen natuurlijk graag de actie Koop Lokaal!!!

Wij zien u graag in onze winkel

 

0
%d bloggers liken dit: