Maandtip Juli-Augustus 2021

De komende twee maanden richten wij ons op de zomer: het aanbod van vers fruit is nu enorm en hopelijk is het ook vaak weer om te barbecueën!

Aardbeien, abrikozen, kersen ze smaken het allerlekkerst in hun eigen seizoen. Ook frambozen en bessen komen binnenkort op de markt: tijd ook om jams en geleien te maken. Daarvoor zijn er die handige jamtrechters die behalve voor jams en geleien ook heel geschikt zijn om geblancheerde groenten netjes in de inmaakglazen te krijgen als u gaat wecken, of chutney maakt, of groenten op zuur inlegt. Met name de roestvrijstalen kunnen overal tegen!

Suikerthermometers hebben we ook, voor als het er toe doet en o zo gemakkelijk voor een goed resultaat.

Voor alles wat zó gegeten en gesnoept wordt: of het nu aardbeien, kersen, abrikozen of kleine tomaatjes zijn, het staat erg gezellig en uitnodigend in zo’n handige fruittest. We hebben ze in allerlei uitvoeringen.

Heel praktisch: aardbei-ontkroners! Echt een heel handig apparaatje voor soms een lastig klusje.

Daarnaast zijn er die handige sapdispensers, ideaal voor een verjaardag of een feestje en… geen vlieg of wesp kan erbij!

Ook onze vliegenkappen zijn een lust voor het oog en heel praktisch bovendien.
Tip: een leuk cadeau!

We hebben ook prachtige saladeschalen uit Italië, een feest op tafel!

Maak zelf uw groentespaghetti met de Spirelli zeker op warme dagen een mooie aanvulling voor een uitnodigende tafel vol vers!

Voor de barbecue is er teveel om op te noemen maar thermometers, goede ovenwanten, schorten zijn een must. Rookplankjes en zoutstenen zijn een fantastische uitbreiding voor nóg meer mogelijkheden!

Tools2cook heeft zijn siliconen spatels uitgebreid met heel praktische siliconen onderzetters. De vierkante vorm is o zo praktisch: meerdere exemplaren kun je aan elkaar leggen. Zo vinden ook een grote, ovale of extra brede pan of ovenschaal een veilige plek op tafel.

Voor vakantie of een dagje uit: we krijgen nog steeds leuke reacties op die handige thermosflessen van Le Creuset: dranken blijven er 24 uur koud of 12 uur warm in! Èn een mooi alternatief voor plastic flesjes.

De messenslijper komt elke 2 dinsdag van de maand het slijpwerk ophalen!
Lever uw messen voor 12 juli in en op woensdag aan het eind van de middag liggen ze weer vlijmscherp voor u klaar. Vergeet ook uw tuinscharen of tafelmessen niet!

Naast de bekende cadeaubonnen en VVV-bonnen accepteert de Kookwinkel nu ook Bredase cadeaubonnen: wij steunen natuurlijk graag de actie Koop Lokaal!!!

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien u graag weer terug in onze winkel!

0
%d bloggers liken dit: