Maandtip januari 2022

2022 een nieuw jaar waarin we zoveel mogelijk u van dienst willen zijn met ons mooie winkelaanbod, aanbiedingen en… onze expertise op bruikbaarheid, praktisch nut en nog veel meer.

We hebben dit jaar een jubileum: in oktober bestaat onze winkel 35 jaar en dat gaan we vieren!!
We houden u op de hoogte!

Januari is de maand van de goede voornemens: velen drinken nu even geen alcohol, willen gezonder gaan eten en op de lijn letten.
Daarom zijn nu die mooie Benriner Mandolines nog in de aanbieding: van € 49,00 voor € 39,50. Die leveren prachtig snijwerk.
We hebben natuurlijk ook blenders voor gezonde smoothies en fantastische pureesoepjes zonder verdikkingsmiddelen.

In januari willen we na de hectische Decemberdagen in de keuken “even gewoon doen”. Dat wordt dan lekker en simpel koken in heerlijke stoof- en stamppotten met verse producten.  We verkopen daarom die fijne Creuset stoofpannen die zeer gebruiksvriendelijk zijn.

En natuurlijk de echte soeppannen: ideaal voor erwtensoep, maar er zijn heel wat andere lekkere maaltijdsoepen te bereiden, zeker als het misschien toch nog kouder wordt…

Heeft u in de feestmaand cadeaubonnen en VVV of Breda cadeaubonnen ontvangen. Lever ze bij ons in!

Ondanks dat onze winkel dus t/m 14 januari gesloten is, kunt u wel uw botte messen inleveren om ze te laten slijpen. Breng uw slijpwerk voor dinsdag 11 januari bij ons langs en woensdag 12 januari tegen 17.00 uur ligt het weer voor u klaar!.

De Kookwinkel wenst u een goed en voorspoedig 2022 en.. blijf gezond. Bekijk onze website en laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!.

 

0
%d bloggers liken dit: