Maandtip februari 2022

Februari: er kan gelukkig nu meer en we zijn blij u weer als vanouds te kunnen helpen!

Helaas gaat de grote beurs in Duitsland niet door…dit was het moment om mooie nieuwe dingen te ontdekken maar we houden onze ogen en oren open. Wel nieuw en daar zijn we blij mee, is het handige korte RVS dunschillertje van Peel Appeal wat je tussen je vingers klemt. Zo kun je snel en behendig wortels, asperges en pastinaak schillen. € 15,50 voor de rvs uitvoering en € 9,95 voor de rode en zwarte kunststof variant.

Februari is een echte wintermaand, dus alle aandacht voor lekkere winterkost: stamppotten en erwtensoep. Of het Bredase Carnaval op 27 februari echt door gaat weten we nog niet, maar een flinke pan soep die klaar staat of een grote schaal winterse stamp is met dit soort dagen het mooiste wat er is! Wij hebben ze: die grote pannen voor het maken van soep of een lekkere stamppot en natuurlijk ook de mooie ovenvaste schalen! Gerechten die heerlijk zijn om te delen, er schuiven er altijd wel een paar extra aan tafel…

Onze tip: koken in de slowcooker is heel efficiënt en… gezond! Wij hebben ze op voorraad en vertellen u daar graag meer over.

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Een prima gelegenheid om “hartelijk” uit te pakken (kinderen vinden het ook prachtig). We hebben genoeg hart-uitstekers in allerlei soorten en maten: bak een hele trommel vol!  Maar die uitstekers zijn ook bruikbaar om brood uit steken voor fantastische canapé’s, om allerlei wortelgroenten in hartvorm uit te steken (denk eens aan rode biet). Verder zijn er ook hart-bakvormen op voorraad!

Creuset komt met een prachtige nieuwe kleur voor het voorjaar: Bamboo. We zijn heel enthousiast! Deze kleur vind je terug in braadpannen, ovenschalen, saladeschalen en de Tradition waterketel.

We houden de moed er in en we hopen dat de leveringen niet vertragen zoals in de afgelopen periode. Voor de zomermaanden verwachten we ook van Creuset een hele mooie witte saladekom en bijpassende olijfoliefles beiden met olijftak dessin.

Wij zien u graag in onze winkel! Vergeet niet uw  VVV-bonnen en Bredacadeaukaarten.

 

 

0
%d bloggers liken dit: