Maandtip april 2022

April de voorjaarsmaand! Al wordt het de eerste week nog best frisjes, de lente is toch echt begonnen en dat zien we in het groentenaanbod: niet alleen verse keeltjes, ook de aspergetijd gaat beginnen en er komen steeds meer echte primeurs! Laat je inspireren op de Bredase markten; het aanbod is groot!

Beginnen we met de asperges: niet alleen een seizoensgroente, maar hier in Breda en omstreken ook een prachtig streekproduct!
Aandacht voor de dunschillers: ideaal zijn de Peel Appeal dunschillers, bruikbaar voor zowel rechts- als linkshandigen. Een klein, behendig dunschillertje dat je tussen je vingers klemt. Je schilt er vliegensvlug worteltjes, asperges en komkommers mee. Met een kunststof handvat kosten ze € 9,95 en in rvs uitvoering €15,95. Ook een heel leuk origineel cadeautje!
Dan hebben wij ook de Scanpan aspergespan met een mooie fijnmazige zeef: ideaal voor asperges, maar ook heel bruikbaar voor pasta. De hele pan is van roestvrij staal en mag in de afwasmachine.
Asperges, eieren en botersaus, met of zonder ham: een gouden combinatie en daarbij is de botersmelter ook heel gemakkelijk. Kom kijken in onze winkel!

Op 17 april is het Pasen. De aanleiding voor een mooie ontbijttafel met leuke eiwarmers, pocheerbakjes voor eieren en… boterlammetjes (een ah en oh ervaring!).
En uitstekers, niet alleen geschikt voor koekjes, ook een casinobrood laat zich zo geheel in stijl verwerken tot leuke toastjes of canapés.

De Peugeot pepermolens in een begrip voor kwaliteit: molens met onverslijtbaar maakwerk. Wij zijn fan!
Nu in ons assortiment de Peugeot peper- en zoutmolen model Checkmate, 22 cm hoog, in een mooie, matzwarte uitvoering.

Op 14 mei verwachten wij in onze winkel de demonstratrice van BAMIX, fabrikant van de beste staafmixer, een Zwitsers precisieprodukt, heel veelzijdig en met een hoog toerental!
Wie overweegt een nieuwe staafmixer te kopen of nog meer ideeën wil opdoen voor het gebruik komt deze dag zeker langs in onze winkel om te kijken en om te proeven.

Het kan niemand ontgaan zijn: de energieprijzen stijgen. Daar kunnen we allemaal wat aan doen ook met koken. Eenpansgerechten kunnen het hele jaar door, ook in de lente en zomer! Maak lekkere stamppotten van rauwe, verse keeltjes of rauwe andijvie: er zijn nog heel veel meer mogelijkheden. Denk ook eens aan een slow-cooker, die spaart niet alleen tijd maar ook energie. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Genieten van vlijmscherpe messen? Lever uw slijpwerk in vóór dinsdag 12 april en woensdag 13 april vanaf 17:00u ligt het voor u klaar!

Wij accepteren VVV bonnen en Breda cadeaukaarten. Graag zien we u in onze winkel, laat u inspireren!

 

0
%d bloggers liken dit: