Maandtip mei 2022

De maand mei is echt begonnen, de meivakanties worden al gevierd en op zondag 8 mei zijn de moeders aan de beurt: Moederdag!

Eén van onze etalages is helemaal op dit thema ingericht, zoals bijvoorbeeld met het rode Creuset servies voor een fijn ontbijtje. Heel leuk daarbij is de hartverwarmende aardewerken lepellegger in hartvorm!

Dan zijn er praktische cadeautjes denk aan de leuke siliconendeksels van Charles Viancin. Niet alleen geschikt om schalen met af te dekken maar ook nog eens ovenbestendig. We hebben deksels in o.a. zonnebloem-, tomaat- en klaproosvorm.

Net binnen zijn de schorten van Le Creuset: in jeans en rood of zwart. Ze zijn fraai afgewerkt en voorzien van een verstelbare band. Nu in de actie: van € 55,– voor € 39,–!!

Als mama ook dol is op haar hond dan is er van Abodee een grappige lepelhouder in de vorm van een hond die in zijn bek de pollepel vasthoudt. Succes verzekerd! €13,95

 

De beste staafmixer is de Bamix, een Zwitsers precisieproduct. Overweegt u een staafmixer te kopen, hebt u vragen over het gebruik: op 14 mei komt Carla Baas deze mixer demonstreren in onze winkel. Loop gerust even binnen en doe inspiratie op!

 

Ze zijn er weer, de Asperges en we hebben echt alles in huis: van handige dunschillers, aspergepannen, botersmelters, en… die prachtige Italiaanse serveerschalen met aspergemotief!. Zeker voor Breda en omstreken een prachtig streekprodukt! Tot 22 juni loopt het verse aspergeseizoen!

 

Nog zo’n regionale topper: aardbeien. We hebben prachtige aardbeientests, ontkroners en meer.

 

Op donderdag 26 mei begint het Bredase jazzfestival. Eindelijk kan het weer! Op deze Hemelvaartdag zijn wij geopend van 13.00 u. tot 17.00 u.

Let op: de messenslijper komt dinsdag 10 mei het slijpwerk ophalen. Lever uw messen, tuinscharen, steakmessen enz. (Barbecue!) vóór deze datum in en op woensdag 11 mei ligt het na 17.00u voor u klaar.

We gaan deze maand genieten van het aanbod knisperverse groenten en hopelijk van het mooie weer en zien u graag terug in onze winkel.

0
%d bloggers liken dit: