Maandtip juni 2022

Juni de zomer gaat nu echt beginnen! Dat wordt barbecueën! We hebben natuurlijk die leuke Cedar houten plankjes in diverse maten. Je kunt er groenten, vlees en vis op roken: niet alleen op de barbecue! Ook in de oven bruikbaar!
Het succes van barbecueën zit in de juiste gaarheid: daarvoor hebben wij prima digitale thermometers, dus heel nauwkeurig!

Buiten eten: dat kan ook met pizza’s bakken. Wij verkopen de in Italië gemaakte lava pizzasteen: die heet niet voor niets Etna! Ook voor broodbakken fantastisch!

Op 5 en 6 juni is het Pinksteren en op 17 juni Vaderdag!
Voor de vaders, opa’s en ook de andere heren hebben wij van die fijne royale schorten.
Drinkt vader graag whiskey met ijs? Het nadeel van ijsblokjes: de drank wordt verdund en verliest aan smaak. Met de whiskeysteentjes van Point Virgule is dat probleem voorbij. Na gebruik opbergen in het bijbehorende handige zakje.
Wij hebben ze trouwens ook als transparante steentjes voor rosé of witte wijn.

Voor de lekkerste en mooiste salades hebben wij de Berliner mandoline van € 49,50 in de aanbieding: nu € 39,50

De aspergetijd loopt officieel nog tot 21 juni. We hebben nog alles: aspergeschillers, pannen, schalen, botersmelters., laat je inspireren!

Ook de aardbeien en de abrikozen zijn er weer volop: wij verkopen leuke fruittesten en meer!

Scherpe messen? Lever uw slijpwerk uiterlijk maandag 13 juni in en woensdag 15 juni vanaf 17:00u ligt het vlijmscherp voor u klaar!

 

0
%d bloggers liken dit: