Maandtip december 2022

December, de laatste maand van het jaar is nu echt begonnen! De kinderen zitten nog in spanning over Sinterklaas: zou het toch nog lukken met de kadootjes? Intussen wordt er hard nagedacht over de einde-jaarsfeesten: Kerstmis, Oud en Nieuw en daarin speelt eten een grote rol. Traditioneel of juist niet, iedereen kan zelf bedenken wat er op tafel komt. Of uw maaltijden exclusief zijn, of gewoon eenvoudig (met het oog op de kinderen b.v.) dat maakt niet uit, wel de aankleding van de tafel en werk maken van een mooie bordpresentatie. Dat geldt niet alleen voor het Kerstdiner, ook een ontbijt- of lunchtafel, een borrelplank: alles wordt extra lekker als dienschalen en/of borden mooi zijn opgemaakt. Het oog eet mee!

Kom eens kijken naar onze fantastische collectie ovenschalen, schaaltjes, kommen enz. enz. van Creuset.  Ze zijn er in warm rood en mooi groen. Hoe Kerstig kan het worden?

Ook de actie met Creuset loopt in december nog door….profiteer tot wel 40% korting op de prachtige serie Ocean in gietijzeren braadpannen, ovenschalen en handige skillets!

In de zaterdagbijlage van Dagblad Trouw van 26 november stond al een mooi artikel over de Bamix, de staafmixer van Zwitserse makelij die precies doet wat er van verwacht wordt!

Vandaag, 3 december, komt Carla Baas de Bamix demonstreren!  Loop even binnen van 11:00 tot 16:00u voor informatie en om te kijken hoe snel en mooi deze geweldige staafmixer pureert. Zo zie je heel wat leuke ideeën wat je allemaal met deze machine kunt maken. Magere melk tovert Carla om tot een prachtige slagroomachtig resultaat!

Maandag 12 december is de laatste dag om uw messen in te leveren zodat u vlijmscherpe messen heeft voor de feestdagen! Vergeet ook niet dat mooie vleesmes, steakmes of de tafelmessen! Op woensdag liggen ze vanaf 17.00 u. voor u klaar.

Over messen gesproken… van Wusthof is er een mooie actie: een gevuld 5-delig Gourmet messenblok…. Van € 259.–nu voor €179.–

Dit is de tijd dat iedereen in de keuken weer extra moeite gaat doen en goed gereedschap helpt daarbij. We hebben braadsledes in diverse maten en van diverse materialen, kookthermometers, bedruipspuiten en rolladetouw. Ook, om niet te vergeten….de beste ovenhandschoenen die er zijn. Van 100% katoen…oersaai maar o, zo praktisch!

Denk ook aan (noodzakelijke) Kreeftenslabben. Kent u al ons prachtige mosselbestek?

Zonder koekjes geen Kerst. Maak ze zelf, samen met de kinderen of kleinkinderen. We hebben van die leuke uitstekers in sterretjes, kerstbomen en sneeuwvlokken.

Op de valreep binnengekregen zijn leuke schorten van het Britse merk Ulster Weavers om in de kerststemming te komen. Een rode schort met de typisch Engelse notenkrakers of een grappig kerstschort gedecoreerd met kerstboom en katten.

We zijn nu alle dagen open tot Kerst. U bent dus van harte welkom om in onze winkel veel inspiratie en leuke ideeën op te doen. Wij geven u graag ons vakkundig advies!  Zo worden het Fijne Feestdagen!

Vergeet de VVV bonnen en Breda kaarten niet! Wij wensen u fijne feestdagen!

 

 

0
%d bloggers liken dit: