Maandtip februari 2023

Valentijnsdag op 14 februari. Je kunt het commerciële flauwekul vinden maar even laten zien dat je van iemand houdt, of er met de kinderen een feestje van maken: daar is niets mis mee!  We hebben Creuset hartenschalen, het Creuset koekenpannetje in de vorm van een hart en geschikt voor alle warmtebronnen en de oven.

Natuurlijk zijn er ook bakblikken, springvormen, uitstekers en nog veel meer in hartvorm. Het hoeft niet altijd taart te zijn: een lekkere bouillon met uitgestoken groenteharten in allerlei kleuren is ook heel romantisch! En stamppot (rode biet, tomaatjes) of een lekkere aardappelpuree passen trouwens ook heel goed in een hartvorm, net als gehakt. Wij hebben heel veel hartverwarmende ideeën!

Ook op 14 februari komt de messenslijper het slijpwerk ophalen. Lever daarom uiterlijk maandag 13 februari de botte messen en scharen in en woensdag in de namiddag ligt alles voor u klaar.

Het Bredase Carnaval begint op 18 februari en heeft in 2023 als motto: Zet’um wir op! Ook voor de Carnavalsdagen is enige voorbereiding nodig: er wordt er veel samen gegeten: gezellig met zijn allen bij iemand afspreken om te ontbijten, tegen de avond weer ergens aanschuiven voor de warme hap. Wij hebben grote soeppannen, ovenschalen (met name die van Creuset): het materiaal houdt mooi de warmte vast en.. ze zijn erg makkelijk schoon te maken.
Heel praktisch: wij verkopen heupflacons tegen de kou!

Wij zijn tot en met de zaterdag voor Carnaval open. Tijdens de Carnavalsweek laten we de winkel aan de binnenkant schilderen. We zijn daarom ma 20 t/m woe 22 februari zeker gesloten.
Maar.. mocht u iets nodig hebben, u kunt ons altijd bellen op 076-5210054 of mail naar yvette@dekookwinkel.com

Steeds vaker stappen mensen over op koken op inductie.  Dat betekent dat nieuwe pannen nodig zijn maar niet alleen dat: de mensen zijn zuinig op hun nieuwe plaat. Ideaal zijn dan ook de siliconen matjes die je direct op de inductieplaat kunt leggen. Een praktische bescherming! Vraag er naar in onze winkel!

 

0
%d bloggers liken dit: