Maandtip april 2023

April is de Paasmaand en wij zijn in de paasstemming!  Eén ei is geen ei en daarom aandacht voor eierprikkers, eierwekkers en ei-snijders.  Maar ook: schalen voor gevulde eieren,  en voor een origineel Paasontbijt: hele leuke mutsjes als eierwarmers, gemaakt door dames uit Peru en dus Fairtrade.

En dan is er ook het clack ei….met dit handigheidje kunt u gekookte eieren haarscherp onthoofden. Dit gaat ook met ook rauwe eieren, waarin daarna weer een heerlijke vulling kan worden geschept.
Bij gekookte eieren horen eierlepels: de prachtige eierlepels van Heim zijn ruim voorradig. Kleurrijk en handgemaakt uit Duitsland. Maar.. we verkopen natuurlijk ook de alom bekende benen eierlepels!

Voor de paaskoekjes maar ook voor de canapé’s bij de Paasborrel of als een amuse hebben we uitstekers in de vorm van schaapjes, haantjes en,  eieren met 3 d motief zijn voor de Paastafel ook erg geliefd.

De asperges zijn er er weer! Niet alleen groene, maar ook de witte asperges! De handige Peelappeal dunschiller krijgt gelukkig steeds meer bekendheid.  Compact schilapparaatje en makkelijk op te bergen. Ze zijn er in rood kunststof uitvoering  voor Euro 9.95 en rvs uitvoering voor Euro 15.50

Een mooie aanbieding is er  in de Impact serie aspergepannen met glazen deksel van Scanpan…geschikt voor alle warmtebronnen van 119 voor 79 euro.

Net na Pasen komt de messenslijper! Vergeet niet het slijpwerk uiterlijk zaterdag 8 april in te leveren dan ligt het op woensdag 12 april in de namiddag voor u klaar.

Nog even aandacht voor onze krokettenautomaat: een heel handig apparaat waarmee snel een hele serie kroketten kunnen  worden gevormd. Kroketten kunnen natuurlijk ook een vegetarische vulling hebben: denk alleen maar aan aspergekroketten! Wij geven u graag advies.

Met Koningsdag op 27 april zijn we gesloten! Ga je dit jaar lekker bakken of andere heerlijkheden maken voor de Vrijmarkt ? Wees er op tijd bij en laat je inspireren door onze uitgebreide sortering bakvormen en uitstekers. Succes verzekerd!.

 

 

0
%d bloggers liken dit: