Maandtip mei 2023

De Meimaand brengt nu hopelijk echt de lente met warme temperaturen en… meer zon. Het is nu topseizoen voor de asperges.
Die mooie aanbieding van de Impact serie aspergepannen met glazen deksel van Scanpan geldt ook nog deze maand! Deze fantastische pan is geschikt voor alle warmtebronnen en… ook in mei van € 119,00 voor € 79,00!

We hebben prachtige schalen binnen gekregen uit Italië! Handgeschilderd en een lust voor het oog. Alleen al zo ’n schaal op tafel geeft al een heel zomers gevoel! Ook verkopen we prachtig olijfhouten slabestek voor allerlei verse salades die we gaan maken met al die krakend verse knapperige groenten! Op vrijdagmorgen is vlakbij ons markt en de keuze in verse groenten is geweldig!

Het is ook weer aardbeientijd. Een mooie, maar praktische  manier om die zomerkoninkjes te presenteren is de fruittest. Fris gewassen en hup op tafel!

Zondag 14 mei vieren we Moederdag!
We hebben kleine cadeautjes voor kleine portemonneetjes maar moeders vinden ook cadeaubonnen heel leuk!

Op  28 mei is het Pinksteren, 2e Pinksterdag zijn wij geopend van 13.00-17.00 u.

De tweede week van de meimaand komt de messenslijper het slijpwerk ophalen. Lever daarom uiterlijk maandag 8 mei het slijpwerk in dan ligt het woensdag 10 mei vanaf 17:00u weer vlijmscherp klaar. En….  met het oog op het tuinseizoen…vergeet ook het tuingereedschap niet.

Wij zien u graag in onze winkel!

0
%d bloggers liken dit: