Maandtip juni 2023

We mogen niet klagen over het weer: Juni belooft een zonnige maand te worden!

Het is weer tijd voor de mooiste groenten en heerlijk fruit. De verse aardbeien zijn nu qua smaak op hun allerbest en… heerlijk zoet! We hebben voor aardbeien handige ontkroners en voor de Hollandse kersen handige ontpitters (die ook voor olijven prima zijn!).
Al dat fruit komt prachtig uit op onze fruittests of die mooie Italiaanse schalen: kom kijken in onze winkel!

We hebben een mooie aanbieding in de aardewerken quicheschalen van Creuset: ze houden prima de warmte vast en zijn ook zó weer schoon: klaar voor de volgende creatie!  We hebben ze in diverse kleuren van € 45,00 nu voor €32,50!

Mooi weer heeft één nadeel: alle vliegen en wespen worden zeer actief! Dus hebben we ook dit jaar weer een heel assortiment in vliegenkappen. Nu ook ruime keuze in opvouwbare kappen.

Creuset heeft weer een mooie actie met Forge koekenpannen….. juist in die hele gangbare maten is een set van 24? en 28? cm er nu van € 279 voor € 209. Ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen en ook voor in de oven!

Enthousiaste reacties krijgen we op de “ouderwets” geëmailleerde koekenpannen van Riess,  gemaakt in Oostenrijk. Deze pannen zijn voorzien van een houten steel en niet al te zwaar. Ideaal dus ook als vakantiepannetje voor in een camper of boot. Zo heb je toch een pure pan zonder kleeflaag en… duurzaam!

Op zondag 18 juni is het weer Vaderdag…Ook nu is er een mooie actie in de schorten van Creuset  en….ideaal voor het barbecueseizoen…..van hele gangbare maten € 55, voor € 39!

De messenslijper komt ook deze maand de botte messen halen……lever uiterlijk maandag 12 juni het slijpwerk in en op woensdag 14 juni ligt het in de namiddag voor u klaar. Denk ook aan uw  mooie steakmessen!  Die moeten weer vlijmscherp zijn in het komende barbecueseizoen!

Wij wensen u een fijne zomermaand en.. wij van De Kookwinkel zijn er voor al uw vragen en wensen!

 

0
%d bloggers liken dit: