Maandtip september 2023

September! De vakantietijd is voorbij, we zitten allemaal weer in het dagelijkse ritme maar… we laten ons inspireren door het komende seizoen en alle nieuwe dingen die we hopen op te pakken van de komende beurzen.

Zeker met de warme dagen die we nog kunnen verwachten: vliegenkappen . ze zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens heel leuk om te zien. September is toch ook nog vaak de maand van de actieve wespen. We hebben verschillende vliegenkappen in ons assortiment!

Met de R in de maand is ook het mosselseizoen weer echt begonnen! We hebben mosselpannen, mooie mosselborden en ook dat leuke mosselbestek in zilvertin. Samen met die heerlijke mosselen een feest op tafel!

We verwachten heel binnenkort voor de winkel een mooi rek waarin alle mokken van Creuset (espresso, koffie en theemokken) overzichtelijk worden gepresenteerd: ze zijn er in 24 kleuren!

Net binnen is het Homey’s Keith Haring koksmes  21cm. Japans en geïnspireerd door een origineel werk van Keith Haring. Dit mes heeft een mooi wengé-houten heft en zit in een geschenkdoos met tevens Saibashi eetstokjes.

De meteorologische herfst is al begonnen: het seizoen van noten, paddenstoelen en allerlei najaars-groenten die weer uitdagen om spannende combinaties te bedenken. Er zijn al weer pompoenen te koop! Wij hebben er prachtige pannen voor: op kleur!
Kom ook kijken naar de notenkrakers…we hebben ze in allerlei uitvoeringen,  zelfs in de vorm van een paddenstoel!

Nieuwtje: voor keukenprinsessen en keukenprinsen een leuke verrassing of origineel cadeautje: een proeflepel waarvan de steel een pincet is. Te koop in zilver of goudkleur. Professionele chefs steken die in hun borstzak: altijd bij de hand!

Vooruitzicht:
Van 22 september tot en met 1 oktober is er de Restaurantweek waar zeker zes Bredase restaurants aan meedoen met een driegangenmenu voor een vaste prijs.

Ivm de Singelloop verschuift de koopzondag van 1 oktober naar 8 oktober!

 

 

0
%d bloggers liken dit: