Maandtip december 2023

 

De laatste maand van 2023 is begonnen en er is nog veel te doen:

Op zaterdag 2 dec komt Carla Baas demonstreren met de beste staafmixer die er is: Zwitserse Bamix.
Wil je zien wat deze kan of heb je specifieke vragen loop dan zeker even binnen van 11:00  tot 16:00u.

De Messenslijper……die komt  op 12 december, de 2e dinsdag van de maand. Lever daarom uiterlijk maandag 11 december uw slijpwerk in. Denk vooral aan uw keukenmessen en ….denk ook aan uw tafelbestek met het oog op Kerst. Op Woensdag 13 dec ligt het dan in de namiddag weer vlijmscherp voor u klaar.

N.B. Deze hele maand december zijn wij nog op alle zondagen open van 13:00 tot 17:00u.

Voor de Kerstdagen en de jaarwisseling proberen we tijd te maken om gezellig samen te tafelen en in de keuken bezig te zijn.

Zelf bakken geeft veel voldoening en… kinderen en kleinkinderen helpen graag mee!  Uitstekers hebben we genoeg, kerstboompjes, sterren maar ook mooie 3D uitvoeringen.

Veel reacties krijgen ook we op de prachtige, handgestoken speculaasplanken.

Goed keukengereedschap blijft een plezier! Denk aan thermometers, o, zo handige wildscharen en ook braadsledes (geschikt voor  alle warmtebronnen).

Graag uw aandacht voor de mooie eindejaarsactie van Magimix!
Bij aanschaf van een foodprocessor krijg je tot wel 150 euro aan handige Magimix cadeautjes thuisgestuurd. Of…. handige blendcups die je bij de aanschaf van een Magimix blender krijgt. Kom eens kijken naar de diverse modellen: ze staan in de winkel!

Creuset heeft prachtig servies in de mooiste kleuren. Passend voor deze maand is dan rood: fantastische dekschalen, mooi vormgegeven, fijne sauskommen, ideaal voor mooie sauzen : bij vis, wild, gevogelte of heerlijke groenteschotels. Uw gerechten, jus en sauzen blijven er lang warm in. Goed om nog eens op te scheppen!

Het wordt natuurlijk ook de tijd voor oliebollen. U krijgt ze prachtig in de juiste maat door het gebruik van de ijsboltang, dat werkt echt fantastisch. Eenmaal gedaan, bakt u nooit meer op een andere manier oliebollen.

Wij hebben ook goede friteuses: met een hoog vermogen zodat de olie snel op temperatuur is, en… de temperatuur van de olie daalt  niet als u de frietjes erin doet. Zo krijgt u prachtige, krokante frieten die niet vet zijn. Echt een gezonde manier van frituren.

Natuurlijk kunt u bij ons ook VVV cadeaubonnen en Breda cadeaukaarten inleveren.

Wij zien u graag in onze winkel en wensen u bij voorbaat fijne en gezellige feestdagen toe!

 

 

0
%d bloggers liken dit: