Maandtip januari 2024

Allereerst wensen wij van de Kookwinkel iedereen een voorspoedig en gezond 2024!

Het jaar beginnen met scherpe messen? Lever uiterlijk maandag 8 januari het slijpwerk (vergeet niet het tafelbestek van de kersttafel), dan ligt het woensdag 10 januari in de namiddag weer voor u klaar.

In dit nieuwe jaar is januari de maand van de goede voornemens en de maand van: “even gewoon” doen, waarin velen afzien van alcohol en wat simpeler en bewuster gaan koken.   Dus: gezond het nieuwe jaar in met lekkere sappen en smoothies? Denk dan aan de mooie blender-actie van Magimix!  Deze rode 1200 W uitvoering is nu heel aantrekkelijk geprijsd van € 219,00 voor € 159,00!

De andere acties van Magimix lopen ook nog deze maand door….bij de foodprocessor krijg je tot wel € 150,00 aan accessoires cadeau.

Waarom dit de beste keukenmachine is? Kom naar de winkel we laten het u graag zien.

Zelf koken met verse producten is lekker en gezond!  En nu is er ook het seizoen voor stamppotten en eenpansgerechten met die heerlijke verse groenten, zelf gesneden en bereid. Kom eens naar de Bredase weekmarkt en laat u inspireren door het overweldigende aanbod wintergroenten!

Januari blijft ook slow-cook maand. Het belooft koud te gaan worden, wat is er dan heerlijker dan stoofvlees? Hiervoor is de slowcooker een prima hulp: het is koken op lage temperatuur; ze zijn er in verschillende inhoudsmaten, afgesteld op de gezinsgrootte, de pan is simpel te bedienen en heeft effectief een laag energieverbruik! Voor wie zonnepanelen heeft is koken met een slowcooker sowieso heel aantrekkelijk.
Vraag in onze winkel om advies: wij laten u graag onze collectie zien!

Er zijn nog mooie braadpannen van Le Creuset in de actie. Geschikt voor alle warmtebronnen en oven. Zo’n pan koop je één keer, ze zijn mee te nemen van gas naar inductie enz.

Nog een bespaartip: koken met de snelkookpan; ook ideaal voor het koken van peulvruchten, stoven van b.v. rode kool, zuurkool en vleesgerechten. Alles gaart in (vaak minder dan) de helft van de kooktijd. Wij geven hierover graag advies.

Wij accepteren graag uw VVV cadeaubonnen en Breda cadeau-kaarten. Tot ziens in onze winkel!

 

 

0
%d bloggers liken dit: