Maandtip februari 2024

FEBRUARI is natuurlijk de Carnavalsmaand, maar er is nog veel meer te doen!

Om met Carnaval te beginnen: we zijn op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari normaal geopend. Zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 februari blijven wij gesloten. We hopen natuurlijk op mooi Carnavalsweer!.

De Messenslijper….normaal komt hij de tweede dinsdag van de maand  het slijpwerk ophalen, ivm carnaval is het dit keer een week later.
Lever dus uiterlijk maandag 19 februari de botte mensen en tafelbestek in en  woensdagmiddag 21 februari ligt alles weer vlijmscherp klaar.

Ook voor de Carnavalsdagen is enige voorbereiding nodig: er wordt veel samen gegeten: gezellig met zijn allen bij iemand afspreken om te ontbijten, tegen de avond weer ergens aanschuiven voor de warme hap. Flink hossen vraagt stevige kost.  Wij hebben grote soeppannen en soep-opscheplepels en fijne ovenschalen (met name die van Creuset in de prachtigste kleuren): het materiaal houdt mooi de warmte vast en.. ze zijn erg makkelijk schoon te maken.

Onze tip: koken in de slowcooker is heel efficiënt en… gezond!  Zeker voor Carnavalsvierders: veilig van huis en laag in energieverbruik, en….je kunt daarna zó aan tafel!  Wij hebben ze  op voorraad en vertellen u daar graag meer over.

Wat te denken van een krokettenautomaat!  Hiermee vorm je perfecte kroketjes die altijd op prijs worden gesteld en zéker met Carnaval.

De dag na Carnaval, Aswoensdag is het de14e februari en… dat betekent Valentijnsdag. We hebben harten-uitstekers, springvormenin een hartvorm maar ook harten-eibakringen, koekjesuitstekers enz. Ook een lekker bouillonnetje met groenten uitgestoken in hartvorm, rode bietenstamppot opdienen in een hartvorm, net als boterhammen uitgestoken in hartvorm.. je kunt het zo romantisch maken als je wilt!

Net binnen zijn de aardewerken taartschalen op voet van Le Creuset zowel in rood als cremekleur.
En meteen met een mooie actieprijs van € 65,00 voor € 49,00

Ook nieuw is de kleur Rhone van Le Creuset voor het voorjaar. Deze warme paarsrode kleur is terug te zien in o.a. mokken, ovenschalen en braadpannen.

Campagnard 30cm is een handige braad/serveerpan van Le Creuset. Geschikt voor alle warmtebronnen en oven. Serveer hierin een heerlijke paella, pastagerecht of mooi groentegerecht.
Ook deze pan is in de actie van €315,00 voor €239,00.

Heel Holland bakt opnieuw!. Voor gistdeeg blijven de rijsmandjes populair! Het deeg rijst hierin perfect. Ze zijn nu ook voorzien van een handig rijsdoek. Afmeting is 20 en 25cm.

Wij wensen u een fijne Carnaval en zien u graag in onze winkel.

Wij accepteren uw VVV cadeaubonnen en Breda cadeau-kaarten.

 

0
%d bloggers liken dit: