Maandtip maart 2024

Maart de lentemaand… we houden daarvoor maar even de datum van 21 maart aan en hopen dan echt dagen te krijgen met fijn zon en minder nattigheid.

We kijken dus uit naar Pasen en eerste Paasdag valt precies op de laatste dag van deze maand, 31 maart.
Neem de tijd om thuis eens na te kijken of alles aanwezig is voor een gezellig Paasontbijt en een heerlijk Paasdiner.
De Paasaccessoires komen bij ons al binnen: zo hebben we (zeker voor kinderen) hele leuke eierwarmers en paas-uitstekers.

Pasen = eitjes! We hebben allerlei eierdopjes, die van Creuset maar ook metalen en spriaalvormige eierdopjes. En natuurlijk prachtige eierlepeltjes, handgemaakt in Duitsland van G.F. Heim Söhne in erg mooie kleuren.

Je komt vanzelf in de Paassfeer met van Le Creuset die ronde maar ook hoekige ovenschalen in geel of, met die prachtige platte schaal van Typhoon met een lichtgeel decor en van dezelfde serie een eivormige (salade)schaal. Daar past ook nog een mooi slabestek bij met gele heften!

Enthousiaste reacties krijgen wij op de Campagnard signature van Le Creuset: een mooie serveerpan met gietijzeren deksel en een doorsnede van 30 cm. Geschikt voor alle warmtebronnen, oven en barbecue.  In de kleuren azuurblauw, rood, oranje, rhône en zwart of bloesemwit. Ideaal voor paella, stoofschotel en pastagerechten. Een hele chique pan, fantastisch vormgegeven!  Deze pan kan zó op een hele nette tafel.
Nu van € 315,00 voor € 235,00.

Op de weekmarkten zijn de eerste voorjaarsgroenten al te krijgen zoals bosjes verse raapstelen, asperges enz. Je kunt er frisse salades mee maken of, lekker fijn gesneden in een smeuïge stamppot.  Echt heerlijk en prima tegen een opkomende voorjaarsmoeheid. Kom bij ons eens kijken naar keukenmessen, raspen en al die andere handigheden die het maken van een salade zo makkelijk maken!

De  pannen-aanvatters van Ulster Weavers zijn aangevuld met leuke dessins….ook met knipoog naar het voorjaar. Voor €13,95 heb je een leuk cadeautje wat iedere dag wel wordt gebruikt.

De Messenslijper:  Lever uiterlijk maandag 11 maart de botte mensen en tafelbestek in en  woensdagmiddag 13 maart ligt alles in de namiddag weer vlijmscherp voor u klaar. 

Wij accepteren uw VVV cadeaubonnen en Breda cadeau-kaarten. Wij zien u graag in onze winkel!

Zondag 3 maart zijn wij geopend!

0
%d bloggers liken dit: