Maandtip april 2024

Het is nu Pasen geweest en we hopen dat het weer zonniger en zachter blijft. De bloesems doen hun best en wij komen nu echt in de lentestemming!

De asperges zijn er weer! Voor de liefhebbers is het genieten en wij helpen mee: dunschillers, botersmelters, mooie schalen, ei bakringen…  voor een heerlijk aspergemaal met alles erop en eraan.

Ze worden steeds meer populair die heerlijke Zuid-Italiaanse, Sardijnse cannolirolletjes. We hebben de rolletjes om het deeg om te vouwen!

Een klassieker in de keuken: de vleesmolen!  We hebben net weer de rvs-molen van Kitchenaid binnen. Deze is er niet alleen voor vlees of vis maar werkt ook prima als u zelf groenteburgers wilt maken.

Nu we toch beter weer mogen verwachten: pizzastenen. Ze werken fantastisch! Niet alleen op de barbecue, maar ook door en door voorverwarmd in de oven bakt u de heerlijkste, authentieke pizza’s. iedereen wil zo wel aanschuiven.

Een lekker drankje gekoeld met leuke ijsblokjes: details die doen het! We hebben allerlei ijsblokjesvormen in allerlei maten.

Een aanbieding!! De Benriner mandoline van € 69 is nu afgeprijsd naar  € 59,00.
Deze Japanse mandoline is vlijmscherp en heeft 3 mesjes. Voor ragdunne plakjes en fijne julienne reepjes. Verstelbaar in dikte en eenvoudig en veilig te verwisselen. Heel handig voor zomerse salades!

We hebben trouwens prachtige grijsblauwe visschalen in allerlei groottes van Pont Virgule. Ze worden gemaakt in Portugal en kunnen in de vaatwasser. Bij deze elegante visschalen telt zeker: “het oog eet mee”!

De Messenslijper komt weer. Lever dus uiterlijk maandag 8 april botte mensen en  tafelbestek in en op woensdag 10  april ligt alles in de namiddag weer vlijmscherp voor u klaar. 

Wij accepteren uw VVV cadeaubonnen en Breda cadeaukaarten. Wij zien u graag in onze winkel!

 

0
%d bloggers liken dit: