Maandtip juni 2024

De zomer komt eraan en… op 16 juni is het Vaderdag. Er zijn heel wat leuke cadeaus voor de vaders! Microplane raspen en Benriner mandolines blijven populair maar ook in trek zijn de nieuwe groentekorven voor op de BBQ. Vul ze lekker met groene asperges, paprika en bosui en rollen maar op de barbecue. En nu voor een leuke cadeauprijs €14,95!

In juni start ook de voetbal……ben je een liefhebber van hartige hapjes uit de frituur? Laat je door ons voorlichten! Wij zijn toch echt voorstander van een friteuse ipv een airfryer! Want ook bij een goede friteuse krijg je weinig vet naar binnen!

We rekenen dus op lekker weer want we willen fijn buiten zijn, genieten van de BBQ en lekkere drankjes. Vooral die drankjes gekoeld met leuke ijsblokjes! De details die doen het. We hebben allerlei ijsblokjesvormen in allerlei maten.

Niet alleen zijn in deze maanden de barbecue-accessoires in trek, vergeet ook niet het gerei om pizza te maken zoals pizzascheppen en zeker ook de Kitchenaid robots voor het verwerken van pizzadeeg.

Maar ook ruim voorradig zijn de mooie Etna pizzastenen. Ze werken echt fantastisch! Niet alleen op de barbecue, maar ook in de oven waar ze eerst door en door voorverwarmd moeten worden. Hiermee bak je de heerlijkste, authentieke pizza’s op en iedereen wil wel aanschuiven!

Zomerse salade-schalen, leuke slabestekken, denk ook aan aardewerken quicheschalen van Creuset: ze houden prima de warmte vast en zijn ook zó weer schoon: klaar voor de volgende creatie!  We hebben ze in diverse kleuren!

Het aspergeseizoen loopt officieel nog tot 21 juni. We hebben nog alles: aspergeschillers, pannen, schalen, botersmelters – het is nooit te laat om asperge-fan te worden!

De passeerdoeken waren tijdelijk niet leverbaar, maar ze zijn afgelopen week weer binnengekomen. Onmisbaar voor het uit laten lekken van yoghurt (denk aan een zomerse hangop met rood fruit), voor het maken van een coulis of, een handigheid bij het brouwen van bier.

Mooi weer heeft één nadeel: alle vliegen en wespen worden zeer actief! Dus hebben we weer een heel assortiment in vliegenkappen ook opvouwbare!

Kijk ook eens op onze webshop. Zit je in tijdnood? Veel artikelen staan ook in onze webshop. Daar kun je 24 uur per dag winkelen. We sturen het graag naar je op.

De koopzondag van 7 juli slaan we ivm de vakantie over, daarom is onze winkel zondag 30 juni extra geopend.

De Messenslijper komt weer. Lever dus uiterlijk maandag 10 juni uw botte messen en tafelbestek in en op woensdag-namiddag ligt alles weer vlijmscherp voor u klaar. 

Wij accepteren VVV cadeaubonnen en Breda cadeau-kaarten. Wij zien u graag in onze winkel!

 

0
%d bloggers liken dit: