Maandtip juli – augustus 2024

Vanwege de vakantietijd hebben we nu een tweemaandentip: deze geldt voor juli èn voor augustus.

We hopen natuurlijk op mooi weer (eindelijk) en denken dan vooral aan lekker buiten eten: in de tuin of op het balkon.

Paella? We verkopen de originele paellapannen uit Spanje. Niet alleen zijn die handig op het fornuis, maar ook bruikbaar als extra pan op de BBQ. Ze zijn van plaatstaal dat heel snel de warmte geleidt en… niet zo duur als gietijzeren pannen!

De tafel leuk aankleden? Het verhoogt de stemming! We hebben fantastisch mooie flessendoppen, en ook onze collectie (eier)lepeltjes in de meest mooie kleuren mag er zijn. Er zijn ook prachtige schalen met aardbeidecor! Laat je inspireren!

Het is het seizoen voor de barbecue en we hebben daar van alles voor!

Er loopt nog een actie op de mooie Creuset Campagnard pannen 30 cm in diverse kleuren: op = op!!  Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, oven en barbecue. Door de grote vlakke bodem is het ook een ideale roerbakpan. Nu van € 315,00 voor € 235,00.

Wij zijn echt fan van de friteuse, zeker niet zo vet als vaak (foutief!) wordt gedacht. Heel gemakkelijk om bijgerechten tijdens de barbecue te frituren.

Juli, augustus, september: er is weer voldoende op de markt en in de winkels om

lekker in te maken: jams, gelei, tomaten-paprikastoof enz. enz. Het is zeker niet moeilijk. Heel handig daarbij zijn jamtrechters, pottenlifters, thermometers (ook suikerthermometers) en.. natuurlijk kersenontpitters (ook bruikbaar voor olijven).

Deze zomer leent zich prima voor lekkere smoothies of een mooie ijskoffie. Daar heb je natuurlijk wel een blender bij nodig. Wij kiezen voor Magimix…een krachtige machine met wel 30 jaar garantie op de motor. Je hebt de mogelijkheid om een klein glazen mengkommetje te kopen waardoor je ook nootjes en kruiden kunt vermalen. Trouwens, soepen krijgen hierin een fluweelzachte structuur ..

De koopzondag op 7 juli vervalt.

Messenslijper …. De inleverdatum is uiterlijk op maandag 8 juli (woe 10 juli terug) of 12 augustus (woe 14 juli terug).

 

0
%d bloggers liken dit: