MAANDTIP OKTOBER 2024

De herfst is nu echt begonnen! We maken ons klaar voor lekkere stoofschotels en eenpansgerechten maar ook gerechten met noten, paddenstoelen en bessen.

Snijden, schaven:  Benriner heeft weer een hele mooie aanbieding met de mandoline….nu met opvangbakje van € 77,50 voor € 49,00. Groenten als kool, venkel, bietjes en nog veel meer laten zich zo snel verwerken!.

Ramekins, handig voor eenpersoons ovengerechtjes, borrelnootjes of desserts…
Creuset heeft ze in de actie: nu 3+1 gratis (prijs per stuk € 17,00)

Le Creuset heeft nog meer mooie eindejaarsacties….een 24 cm extra hoge Creuset braadpan is er nu van € 345,00 voor € 259,00. Deze is geschikt voor alle warmtebronnen, oven èn bbq.
En.. niet te vergeten de actie in de Indigo kleurige braadpannen van Le Creuset: een 20 cm braadpan komt nu op € 119,00 en een 24 cm op € 209,00!

De herfst is ook weer de tijd voor mosselen en oesters: de oesteropeners van Auzier zijn weer aangevuld. Handgemaakt uit Frankrijk en voorzien van een leuke geschenkenverpakking!  We hebben ze in walnoten of olijfhoutenuitvoering € 44,95.

De kinderen zoeken weer kastanjes en eikels, zelf hebben we ook weer zin om lekker noten te kraken. Net binnen is de notenkraker in paddenstoelvorm met rood en witte stippen: € 10,95. Ideaal voor walnoten en… tijdens het kraken komt niet het velletje van je hand ertussen.

Op zoek naar een mesje voor het openen van kastanjes? Dat hebben we ook in het assortiment! € 16,95

Kijk ook eens naar onze mooie schalen met paddenstoelenmotieven en meer!

Tools to Cook heeft leuke fraaie nieuwe zwarte onderzetters in de vorm van een bloem….er zijn 3 dessins  € 9,95 zeker ook een heel handig cadeautje!

Wie denkt dat een elektrische peper- of zoutmolen nodeloze flauwekul is.. probeer ze eens en je bent om!
In zowel de elektrische Peugeot peper- en zoutmolens als Ade weegschalen zijn er nu oplaadbare varianten ipv de uitvoeringen met batterijen. Kom naar de winkel: we laten het heel graag zien!

Er gaat niets boven versgemalen nootmuskaat! Daarbij is het maalwerk van belang omdat de noot vrij hard is. Wij zijn heel enthousiast over Microplane en Zassenhaus… zo heb je een handige molen vanaf € 29,50.

Na het koken komt het poetsen! Niet de leukste klus maar…… met EUROSCRUBBY – lapjes wordt het geen corvee!  Ze zien er vrolijk uit en zijn geweldig voor glazen kookplaten, pannen met een anti-aanbaklaag, roestvrij kookgerei, gootstenen, glazen douchedeuren, tegels, aanrechtbladen. Enz.

Gewoon met warmwater en wat afwasmiddel. Niet te vergelijken met gewone schuursponsjes! Het onderhoud van de Euroscrubby is heel makkelijk: gewoon mee in de vaatwasser. Dus: duurzaam en milieuvriendelijk!

N.B.
Zondag 6 okt is er geen koopzondag ivm De Singelloop.

Dinsdag 8 okt komt de messenslijper, lever daarom uiterlijk maandag 7 okt het slijpwerk in en op woensdag 9 okt ligt het vlijmscherp voor u klaar.

We zien u graag in onze winkel!

 

0
%d bloggers liken dit: